Sultangazili Gençler Boğaz Turunda

Sultangazi Belediyesi, düzenlediği Boğaz turu ile üniversite sınavında derece yapan Sultangazi Eğitime Destek Akademisi öğrencilerini İstanbul’un güzellikleriyle buluşturdu. Boğazın güzelliklerine karşı yemek yiyen öğrencilere Av. Abdurrahman Dursun da eşlik etti.

Sultangazi Belediyesi, YKS sınavında Türkiye derecesi yapmış Sultangazi Eğitime Destek Akademisi (SEDA) öğrencileri için boğaz turu düzenledi. İstanbul’un güzellikleriyle buluşan gençler, yemek eşliğinde Boğaz havasının tadını çıkardı. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, bu özel günde öğrencileri yalnız bırakmadı.

Gençler Manzaraya Hayran Kaldı

Sultangazi’den kalkan servis otobüsleriyle Kabataş İskelesi’ne bırakılan gençler daha sonra Boğaz turunun yapılacağı 3 katlı vapura binerek İstanbul’un güzelliklerini izledi. Yeşille mavinin buluştuğu Boğaz turuna Osmanlı tarihinden izler taşıyan hepsi birbirinden güzel Dolmabahçe, Çırağan ve Beylerbeyi sarayları ile Kız Kulesi eşlik ederken, tarihi önemi büyük Mihrimah Sultan ve Ortaköy Camii gibi yapılar da ilgi çekti. Gençler, boğazın birbirinden göz alıcı yalıları da ilgiyle seyretti. Gezi sırasında öğrencilere yemek ikramı da yapıldı. Boğaza karşı yemek yiyen öğrencilerin keyfine diyecek yoktu.

Başkan Dursun Öğrencilerle Halay Çekti

Gençlerle yakından ilgilenen Başkan Dursun, keyifli anlara da eşlik etti. Halayların çekildiği gezi renkli görüntülere sahne oldu. Unutulmaz gün fotoğraflarla ölümsüzleştirildi.

“SEDAlı gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz”

Gençlerle birlikte bol bol sohbet eden Başkan Dursun, “SEDA öğrencilerimiz, aldıkları başarılarla her defasında bizlerin göğsünü kabarttı. Uzman kadrosuyla her yıl başarı grafiğini daha da yukarı çıkaran SEDAmız ile ve tabi bu başarıdaki en önemli pay sahibi olan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Gençlerimizin başarısını desteklemek, onları yeni başarılara motive etmek bizlere düşen en önemli görevlerden bir tanesidir. Bu tür etkinliklerimizin devamı gelecek. Siz yeter ki hedefimize ulaşana kadar gayret gösterin” diye konuştu.