Ulaşım

METRİS KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI VE YANYOL ÇALIŞMASISULTANGAZİ BELEDİYESİ METRİS KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI VE YANYOL AÇILIŞI

İlçeye geçişlerde trafiği büyük ölçüde azaltacak olan Metris Köprülü Kavşağı ve Yanyol yapım çalışması yapıldı. Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak inşaatı yapım çalışmaları kapsamında TEM Otoyolu Metris Kavşağı’nda oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla 4 bin 500 metre 1 gidiş 1 geliş yanyol imalatı inşa edildi. TEM Otoyolu üzerine de 120 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde araç geçiş köprüsü yapıldı.
Proje Galerisi