Sosyal Projeler

AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERLERİ

Toplumumuzun temel taşı olan aile yapısını korumak amacıyla “Aile İçi İletişim” seminerleri düzenledik. Sultangazi Belediyesi Kadınca Yaşam Merkezi organizasyonuyla düzenlenen seminerlerde binlerce kadına, “Evlilikte Hedef”, “Eşler Arası Diyalog”, “Ebeveyn ve Çocuk İlişkileri” ve “Sağlıklı Bir Aile Sağlıklı Bir Toplum İçin Çözüm Önerileri” gibi konularda eğitimler verdik. Seminer sonunda katılımcılara kitap hediye edilerek; tarihi ve turistik mekanlara gezi düzenlendik.

ANNE ADAYLARINA YÖNELİK “BİLİNÇLİ ANNE, SAĞLIKLI NESİL”
Anne adaylarına rehberlik eden “Bilinçli Anne, Sağlıklı Nesil” projesini hayata geçirdik. Proje ile binlerce anne adayına; hamilelik psikolojisi, doğum ve doğum sonrası egzersiz eğitimi, lohusalık dönemi ve bebek bakımı konularında eğitimler verdik. Eğitimler sonunda anne adaylarına katılım sertifikası ile beraber yeni doğan çantası hediye ettik.

BEN DE VARIM
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında mahkum ailelere yönelik “Ben de Varım” projesini uygulamaya koyduk. Proje kapsamında ilk etapta ailenin mahkumiyet tarihçesi, sağlık ve psikolojik durumlarına dair bilgileri, ayrıntılı şekilde raporladık. Sonraki adımda ise mahkum ailelerinin temel ihtiyaçlarını karşıladık ve psikolojik destek sağladık. Eğitim gören mahkum aile çocuklarına her türlü eğitim ve malzeme desteği verdik. Ailesini geçindirmek zorunda olan mahkum eşlerine ise istihdam olanağı sağladık. Ayrıca bu aileleri periyodik aralıklarla bir araya getirerek kültür ve eğlence gezileri düzenledik. Bu proje yerel yönetimler proje yarışmasında birincilik ödülüne layık görüldü. Ödül, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi.
Proje Galerisi