Sağlık

EVCİL VE SOKAK HAYVANLARINA BAKIM HİZMETİ

Evcil hayvanları çeşitli hastalıklardan korumak amacıyla periyodik aralıklarla ücretsiz aşı kampanyası düzenledik. Sultangazililer’in parklara getirdikleri hayvanlarına veteriner hekimlerimiz tarafından ücretsiz kuduz aşısı yapılıyor. Aşıları yapılan hayvanlara sağlık karneleri de veriliyor. Öte yandan tüm sokak hayvanlarına muayene, tedavi, aşılama, kısırlaştırma, besleme hizmeti veriyoruz. Sokak hayvanlarına yönelik bir diğer çalışma ise soğuk kış günlerinde sevimli dostlarımızı doyurmak için ilçede bulunan muhtelif alanlara Veteriner İşleri Ekiplerimizce yem bırakıyoruz.

CEBECİ GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİ

Hayvanların sağlığı için Sultangazi ilçesinde inşa edilen Cebeci Hayvan Bakımevi faaliyetlerini sürdürüyor. Hayvanlar tesiste, rehabilitasyon işlemleri boyunca alttan ısıtma tertibatlı sıhhi mekanlarda kalıyorlar. Burada sahipli ve sahipsiz hayvanlara muayene, tedavi, kısırlaştırma, sahiplendirme ve kayıt hizmeti veriliyor.
Proje Galerisi