Tasarım Yarışması

03 Mart 2016 03:23

Sultangazi Belediyesi, çevreye duyarlılığı arttırmak amacıyla çevre kampanyalarını sürdürüyor.  “Çevreye Duyarlı Nesiller Yarışıyor” kampanyasında geri dönüşüm atıklarından kutu tasarımları yarışması düzenleniyor. İlçede eğitim gören tüm öğrencilerin başvurabileceği yarışmada dereceye girenlere tablet, fotoğraf makinası ve kırtasiye seti gibi hediyeler verilecek.

Sultangazi Belediyesi, çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla kampanyalar düzenliyor. “Çevreye Duyarlı Nesiller Yarışıyor” kampanyasında öğrenciler, geri dönüşüm malzemelerinden yapacakları kutu tasarımlarıyla yarışmaya katılabilecek.

31 Mayıs 2016 tarihine kadar başvuruların alınacağı kampanya ile atıkların geri dönüşüm ile yeniden kullanıma kazandırılma bilinci oluşturulması hedeflenirken; öğrencilerin tasarım ve proje geliştirme konularında çalışma yapmaları amaçlanıyor.

Yarışmaya katılacak öğrenciler isim, soyadı, yaş ve telefon bilgileriyle tasarım fotoğraflarını cevrekoruma@sultangazi.bel.tr adresine gönderebiliyor. Yarışmaya katılan tüm tasarımlar Haziran ayında yapılacak Çevre Haftası kutlama programında sergilenecek. Programda ayrıca dereceye girenlere ödüller verilecek. Yarışmada en çok beğenilen tasarım sahiplerine tablet, fotoğraf makinası ve kırtasiye seti hediye edilecek.