Yunusların Özel Konukları

Haliç kıyısında bulunan Yunus Gösteri Merkezi’nin özel  konukları vardı. Sultangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi organizasyonuyla, Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi’ni gezen engelli öğrenciler, yunuslarla doyasıya eğlendi.

Sultangazi Belediyesi’nın özel eğitim gören yavrularımıza yönelik etkinlikleri devam ediyor.

Etkinliğin son adresi ise Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi oldu. Etkinlik kapsamında Sultangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, Mehmetçik İlköğretim Okulu özel eğitim sınıfı öğrencilerine Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi’ne gezi düzenledi.

Gösteri Merkezi’nde balina, yunus ve morsların birbirinden harika gösterilerini izleyen öğrenciler, keyifli dakikalar yaşadı.

Yunus Gösteri merkezinde sevimli foklar, havuzda burnunda top sektirirken, 5 yaşında bir çocuğun zekasına sahip olduğu belirtilen yunuslar, özel konuklarına eğlendirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.