Yıldırım, Sultangazi’de Ramazanın Coşkusuna Ortak Oldu

17 Mayıs 2019 02:59

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sultangazi’de Ramazan ayının coşkusuna ortak oldu. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile birlikte Sultangazi'de Tan ailesinin iftar sofrasına misafir oldu.  Dalbay ve Bozali ailelerinin evine giderek çay sohbetine katılan Yıldırım, teravih namazı sonrasında ise Sultangazi Belediyesi'nin Ramazan etkinlik alanında halka seslendi.

Ramazan ayı ile birlikte Sultangazi konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile birlikte İsmet Paşa Mahallesi'nde ikamet eden Üzeyir ve Sultan Tan çiftinin evinde iftarını açtı. Aile yakınlarıyla sohbet edilmesinin ardından Dalbay ve Bozali ailelerinin evlerinde de çay sohbetine katıldılar.

"BU COŞKU, BU SEVGİ, OLDUĞU MÜDDETÇE ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ"

Binali Yıldırım, Sultançiftliği Mahallesi Merkez Camisi'ne gelerek burada teravih namazını kıldı. Yıldırım, namazın ardından da Sultangazi Belediyesinin Ramazan etkinlik alanında halka seslendi. Yıldırım, 23 Haziran’da tekrar sandığa gidileceğine dikkat çekerek, "Bu heyecan, bu coşku, bu sevgi, sizde olduğu müddetçe bizim önümüzde kimse duramaz. Hiç endişeniz olmasın. Biz liderimizle beraber, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la beraber, ancak Rabbimizin huzurunda eğiliriz.  Başka hiçbir gücün önünde eğilmeyiz" dedi.

"BOŞ LAFLA DEĞİL, PROJELERİMİZLE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da 23 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenileneceğine değinerek, "Yüksek Seçim Kurulu tarafından tekrarı yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimimizin yeni dönemde Binali başkanımıza hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

"SANDIKLARA HEP BERABER SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ise kısa bir selamlama konuşması yaparak 23 Haziran’da yapılacak seçimin önemine dikkat çekti. İstanbul'un Binali Yıldırım'a güçlü destek verileceğini belirterek, "Tatile gitmek yok. Gidenler gelecek, Sandıkları asla yalnız bırakmayacağız. Sandıklar bizim namusumuz. Sandıklara her beraber sahip çıkacağız" dedi.

Başkan Dursun, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a verilecek destekle 23 Haziran'dan sonra İstanbul'u daha büyük projelerin ve daha güzel günlerin beklediğini sözlerine ekledi.