Yeni Atanan Öğretmenlere “Hoşgeldiniz” Yemeği

01 Aralık 2022 07:27

Sultangazi Belediyesi, ilçeye Eylül ayında atanan yaklaşık 800 öğretmen için “Hoşgeldiniz” yemeği düzenledi. Çiçeği burnunda öğretmenler, meslektaşlarının verdiği müzik ziyafetiyle gönüllerince eğlendi.

Eylül ayında mesleğe adım atarak hayalleri gerçeğe dönüşen genç öğretmenler, Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği Sultangazi’ye Hoşgeldiniz yemeğinde bir araya geldi.

Sultangazi Nikâh Sarayı’ndaki etkinliğe; Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Av. Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş ile ilçeye yeni ataması yapılan yaklaşık 800 öğretmen katıldı.

“Öğretmenlerimizin yanındayız”

Yemekte konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı “Eğitim camiamıza yeni katılan arkadaşlarımıza tüm samimiyetimle ‘hoş geldiniz’ diyorum. Bir insanı yetiştirmek, ona yön vermek, onun hayatına dokunmak belki de hayattaki en kıymetli şeylerden biridir. Sizler sevgi, sabır ve özveriyle bir sarraf titizliğinde çocuklarımızı ince ince işleyerek ortaya paha biçilemeyen bir eser çıkarıyorsunuz. En değerli varlıklarımızı, çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin her daim bütün imkânlarımızla yanındayız. Hepinize mesleğinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı da göreve başlayan öğretmenleri tebrik etti. Kaşıkçı, bu uzun yolda öğretmenlere başarılar dileyerek bol bol sohbet etti.

Doyasıya Eğlendiler

Yemeğin ardından sıra müziğe geldi. İlçedeki okullarda görev alan müzik öğretmenleri, meslektaşlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Müzik öğretmenleri, en güzel şarkı ve türküleri arkadaşları için söyledi. Çiçeği burnunda öğretmenler, arkadaşlarının müzik şölenine oyunlarla, halaylarla eşlik etti.