Ünlü Radyocular Sultangazililer İçin Alışverişte

04 Mayıs 2021 08:28

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayının maneviyatını paylaşmak için sevilen radyo programcıları aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çaldı. Sosyal Destek Kartları ile alışveriş yapan radyocular, aldıkları malzemeleri belirlenen adreslere bıraktı.

Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Sultangazi Belediyesi,  onlara yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Önce Listeleri Aldılar

Yardımlaşma ve paylaşmanın daha da önem kazandığı mübarek Ramazan ayında bu kez sevilen radyocular ilçe genelindeki yaşlı ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti. Ünlü radyocular Cem Arslan, Cenk Sarıkaya, Mustafa Yıldız, Hopdedik Ayhan, Kadir Çetin ve Mehmet Aydın ailelerin ilettiği ihtiyaç listelerini ve sosyal destek kartlarını aldıktan sonra marketin yolunu tuttu.

Sosyal Destek Kartı ile Alışveriş Yaptılar

Sevilen radyocular, Sultangazi Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine sağladığı ve pos cihazının geçtiği yerlerde kullanılabilen Sosyal Destek Kartı ile zincir marketlerde alışveriş yaptı. Gıdadan temizlik malzemesine kadar listede yazanları temin eden radyocular, alışverişi tamamlar tamamlamaz poşetleri ailelere teslim etti. Aileler, kapılarına kadar getirilen malzemeler için radyoculara teşekkür etti.

“Ramazan paylaşma ve bereket ayı”

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Ramazan ayının kardeşlik, beraberlik ve birlik ayı olduğunun altını çizdi. Başkan Dursun, “Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Biz de elimizdeki imkanları ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimizi mutlu etmek için kullanıyoruz. Bugün de radyocu kardeşlerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerimizin kapısını çalarak, onların Ramazan heyecanlarına ortak olduk. İhtiyaç sahiplerine sağladığımız Sosyal Destek Kartlarıyla onların ihtiyaç duyduğu malzemeleri kapılarına getirdik. Farklı alanlardaki sosyal yardımlarımızla komşularımızın zor günlerinde yanlarında olmaya devam ediyoruz” dedi.