Sultangazi Belediyesi’nden Hasta Nakil Hizmeti

30 Aralık 2020 08:23

Sultangazi Belediyesi, yatağa bağımlı  hastalara destek olmak amacıyla hasta nakil hizmeti veriyor. Belediye bünyesinde bulunan 2 hasta nakil ambulansı, yardıma ihtiyacı olan hastalara ücretsiz nakil hizmeti sağlıyor.

Vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştıracak çalışmalarını sürdüren Sultangazi Belediyesi, kendi imkanlarıyla hastaneye gidemeyen hastaların yardımına koşuyor. Yürüme sıkıntısı çeken ya da yatağa bağımlı vatandaşlar için ‘Hasta Nakil Ambulansı’ ücretsiz olarak hizmet veriyor. Nakil hizmeti sırasında koronavirüs salgını nedeniyle tüm önlemler titizlikle alınıyor.

Hasta nakil hizmetinden yararlanmak için 444 23 32 nolu Çözüm Merkezi’nden bilgi alınabiliyor.

Hasta nakil hizmetinin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun,”2 Hasta Nakil Ambulansımızı komşularımıza çok daha iyi hizmet verebilmek adına Sultangazi Belediyesi’nin araçları arasına dahil etmiş olduk. Ekiplerimiz, hastaneye ulaştırılacak yatağa bağımlı ya da yürüme sıkıntısı çeken hastalarımızın,pandemi kuralları çerçevesinde her türlü önlemi alarak naklini sağlıyor.  Yardıma ihtiyacı olan hastalarımıza destek olmak, onların hayır duasını almak bizler için çok önemli” diye konuştu.