Sultangazi Belediyesi, Modern ve Hijyenik Kurban Satış ve Kesim Alanı'yla Vatandaşların Hizmetinde

14 Temmuz 2021 08:49

Sultangazi Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlıklarını modern, hijyenik ve güvenilir bir ortamda satın almaları ve kesim yapmaları için tüm imkanları oluşturdu. Kurban Satış Alanı; modern çadırları, hijyenik tuvalet ve duş alanları, ücretsiz internet hizmeti, 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenmesi ve kafeteryalarıyla vatandaşların huzur içinde kurban alışverişi yapmasına uygun hale  getirildi. Sultangazi Belediyesi ayrıca, vatandaşların kurban sahasına kolaylıkla ulaşması için ücretsiz servis imkanı sunuyor.

Sultangazi Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara en iyi ve etkili hizmeti sunmak amacıyla harekete geçti. Modern, hijyenik ve güvenilir Kurban Satış Alanı; vatandaşlarına her türlü ihtiyacını karşılayacak bir şekilde oluşturuldu.

MODERN, TEMİZ, HİJYENİK VE GÜVENİLİR KURBAN SAHASI

Habipler Mahallesi Taşocağı Yolu üzerinde bulunan Kurban Satış Alanı'nda 160 büyükbaş, 24 küçükbaş hayvan çadırı bulunuyor. Çadırlarda bulunan kurbanlıkların sağlık durumları ise veterinerler tarafından kontrol ediliyor.

Kurban sahasında güvenliğin sağlanması için güvenlik kameraları kuruldu ve güvenlik ekiplerince alanın 7/24 izlenmesine imkan oluşturuldu. Alanda ayrıca saha ekip ekiplerince 7/24 asayiş sağlanıyor.

ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETİ DE SUNULUYOR

Kurban sahasında modern ve temiz tuvaletler ile çalışanlar için duş alanları oluşturuldu, vatandaşlara ve çadır sahiplerine hizmet vermesi için kafeteryalar da kuruldu. Alanda ayrıca Sultangazi Belediyesi tarafından ücretsiz internet hizmeti de sağlanıyor.

Kurbanlıklar için 1500 metrekarelik büyükbaş kesim sahası ve 160 metrekarelik küçükbaş kesim sahası oluşturuldu. Alanda özellikle kurban kesimi sırasında hijyen ve temizliğin sağlanmasına büyük özen gösterilmesi için gerekli şartlar sağlandı.

KURBAN SAHASINA ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Sultangazi Belediyesi ayrıca, vatandaşların kurban sahasına kolaylıkla ulaşması için ilçedeki çeşitli noktalara ücretsiz servis imkanı sunuyor.