Sultangazi Belediyesi İSAD'ı Ağırladı

19 Aralık 2019 07:25

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği ile bir araya geldi. Toplantıda sektörün sorunları ve neler yapılabileceği ele alındı.

Sultangazi, spor ayakkabı sektörüyle ekonomiye önemli katkı sağlıyor. Öyle ki burada üretilen spor ayakkabılar sadece Türkiye'ye değil, dünyanın bir çok yerine de ihraç ediliyor. Spor ayakkabı sektörü binlerce kişiye iş imkanı sağlıyor.

Sultangazi Belediyesi, ilçenin en yoğun istihdam kaynaklarından biri olan ayakkabı sektörüne destek olmak amacıyla İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği (İSAD)'ni ağırladı. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İSAD Başkanı Oktay Şamdanlı ve üyelerle sektörün sorunlarını konuştu. Başkan Dursun, ekonomiye önemli katma değer sunan spor ayakkabı sektörünü daha ileriye taşımak için atılması gereken adımları da değerlendirdi.

Spor ayakkabı sektörünün Sultangazi için önemli olduğunu belirten  Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun "İlçemizin spor ayakkabı sektörüne katkısı yadsınamaz. Türkiye'deki spor ayakkabı üretiminin büyük bir kısmı burada gerçekleşiyor. Biz de bugün sektöre nasıl destek oluruz, neler yapabiliriz bunları istişare ettik" dedi.