Sultangazi Belediyesi'den Gençlere Doğa Kampları

01 Ağustos 2019 01:55

Sultangazi Belediyesi bu yıl gençleri, doğa kamplarında misafir ediyor. 15-19 Ağustos 2019 tarihleri arasında Bolu Aladağ ve Kastamonu Yolkonak gençlik kamplarına gönderilecek gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Sultangazi Belediyesi tarafından karşılanacak.

Sultangazi Belediyesi, gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Anadolu'nun farklı bölgelerinde yer alan doğa kamplarında ağırlıyor.

15-19 Ağustos 2019 tarihleri arasında erkekler Bolu Aladağ Gençlik Kampı'nda, kızları ise Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı'nda misafir edilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı olan bu kamplardan 17-22 yaş gurubundaki gençler faydalanabilecek.  Kamplara katılan gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Sultangazi Belediyesi tarafından karşılanacak.

BOLU ALADAĞ GENÇLİK KAMPI

Bolu Aladağ Gençlik Kampı, Bolu'ya 40 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Kampta konaklama 4 kişilik gruplar halinde konteynırlarda  yapılıyor. Kampta, el sanatları, tiyatro, müzik, halk oyunları, yapay tırmanış, oryantring, paintball, doğa yürüyüşü , satranç, kanobadminton, voleybol, futbol, tenis, okçuluk gibi etkinliklerin yanısıra; Gölcük, Abant, Mudurnu, Yedi Göller, çevre köy gezileri de yer alıyor.

KASTAMONU YOLKONAK GENÇLİK KAMPI

Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı, Kastamonu'ya 10 kilometre  uzaklıkta bulunan Kadıdağı Yaylası Mevkiinde yer alıyor. Kampta konaklama 4 kişilik gruplar halinde bungalovlarda yapılıyor. Kampta, paintball, oryantiring, yüksek ip aktiviteleri, ata binme, doğa yürüyüşü, voleybol, futbol, geleneksel türk sokak oyunları, el sanatları, halkoyunları, müzik, tiyatronun yanısıra; Kastamonu ve Safranbolu şehir gezisi, Daday İlçesi At Çiftliği gezisi, Ilgaz Dağı çevre gezisi de yapılıyor.