Sultangazi Belediyesi Bayramı İkramlarla Karşıladı

02 Mayıs 2022 11:26

Sultangazi’deki tüm camilerde bayram namazı sonrası ikramlar düzenleyen Sultangazi Belediyesi, Ramazan Bayramını komşuluk ve muhabbeti paylaşarak karşıladı. Bayram namazını Sultançifliği Merkez Camii’nde eda ettikten sonra vatandaşlarla bayramlaşan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Bir Ramazan Bayramına daha, kıymetli komşularımızla birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm komşularımın Ramazan Bayramını gönülden kutluyorum.” dedi.

Bu sabah bayram namazlarını eda eden Sultangazilileri, cami çıkışlarında belediyenin hazırladığı ikramlar karşıladı. Ramazan Bayramının sevincini ve muhabbetini 7’den 77’ye tüm Sultangazililerle paylaşan Sultangazi Belediyesi, Başkan Av. Abdurrahman Dursun’un gönülden selamlarıyla vatandaşlara ikramlarda bulundu.

“Bayramın sevincini ve muhabbetini tüm komşularımızla paylaşıyoruz”

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun; Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve meclis üyeleri eşliğinde bayram namazını Sultançiftliği Merkez Camii’nde kıldı. Namazın ardından vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Dursun, “Bir Ramazan Bayramına daha, kıymetli komşularımızla birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm komşularımın Ramazan Bayramını gönülden kutluyorum. Bayramlar esasında gönüllerin buluştuğu, küslüklerin son bulduğu, ailelerin, akrabaların ve komşuların bir araya geldiği çok müstesna zamanlardır. Bizler de, geçmişte olduğu gibi bu bayram da sevincimizi ve muhabbetimizi tüm komşularımızla paylaşıyoruz. Bayram boyunca, çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm komşularımızı çok güzel etkinliklerle buluşturacağız, bu mutluluğu hep beraber yaşayacağız. Tüm komşularıma, sevdikleriyle birlikte olacakları çok güzel bir bayram diliyorum.” dedi.