Sağlık Çalışanlarına Su ve Kolonya Desteği

04 Mayıs 2020 07:54

Sultangazi Belediyesi, koronavirüsle mücadelede olağanüstü çaba gösteren sağlık personeline desteğini sürdürüyor. Bu kez Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bir tır dolusu su ve bin şişe kolonya teslim edildi. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı minnettar olduklarını belirtti.

Koronavirüs vakasının ülkemizde görülmesinden bu yana var gücüyle çalışan, hastalık bulaştırmamak için ailelerinden uzak kalan, canlarını hiçe sayarak insanlara yardım eli uzatan sağlık personelleri, bu süreçte olağanüstü çaba gösteriyor.

Sürecin başından bu yana, sağlık personeline konaklama, servis, dezenfektan, maske ve kuruyemiş desteği sağlayan Sultangazi Belediyesi, koronavirüsle mücadelede olağanüstü çaba gösteren sağlık çalışanlarına destek olmaya devam ediyor.

Bu kez bir tır dolusu su ve kolonya, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne teslim edilmek üzere hazırlandı. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, su ve kolonyaları hastane yetkililerine teslim etti. Başkan Dursun, sağlık personeline bir kez daha teşekkür ederken, onların yanında olduklarını da belirtti.

“Başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız” diyen Başkan Dursun, belediyenin tüm imkanlarıyla sağlık personelinin yanında olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Bu süreçte var gücüyle çalışarak hayat kurtaran, ailelerini günlerdir göremeyen fedakar sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Bu günleri sizlerin çabasıyla en kısa zamanda atlatacağımıza inancımız tamdır.” diye konuştu.