Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’ndan Sultangazi’de Gönüllere Dokunan Ramazan Sohbeti

27 Nisan 2022 02:08

Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen sohbet, konser ve çeşitli programlara yer verilen 'Ramazan Etkinlikleri' devam ediyor. Etkinliklere konuk olan İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayının manevi ikliminde gönüllere dokunan bir sohbet verdi.

Sultangazi Belediyesi’nin ‘Ramazan Etkinlikleri’ birbirinden değerli konukların katılımıyla devam ediyor. Etkinliklere konuk olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu çok sayıda Sultangazili’nin dinlediği güzel bir sohbet verdi. Programa Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı ile meclis üyeleri de katıldı.

Ramazan ayının bir önemine değinen bir konuşma yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bu ayda gerçekleştirilecek ibadetlerin ve tutulan orucun faziletine değindi. Ramazan ayının başının rahmet ortasının mağfiret ve sonunun günahlardan kurtuluş olduğunu kaydeden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, yavaş yavaş sonuna yaklaştığımız bu ayda mübarek Kadir Gecesi’nin ibadet ve duayla geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Davetlilerin oldukça ilgi gösterdiği Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, soruları da cevaplandırdı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayında kendisine Sultangazililere hitap etme imkanı sunan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a teşekkür etti. Programın sonunda Tuba Dursun tarafından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na çiçek takdim edildi.