Merve Gülcemal Sultangazililerle Buluştu

06 Ocak 2023 09:10

Sultangazi Belediyesi, Âşık Veysel Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında Yazar Merve Gülcemal’i konuk etti. Gülcemal, “Çocuğuma Dinini Sevdiriyorum” adlı söyleşiyle günlük yaşamda çocuklara verilmesi gereken manevi değerleri kendine has üslubuyla anlattı.

Sempozyumdan söyleşiye, tiyatrodan seminere, konserden sinema gösterimine… Sultangazi Belediyesi, büyük ustanın adını verdiği Âşık Veysel Kültür Sanat Sezonu’na dopdolu etkinliklerle devam ediyor.

Âşık Veysel Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında sevilen isimleri komşularıyla buluşturan Sultangazi Belediyesi, bu kez Yazar Merve Gülcemal’i ağırladı. Sultangazi Etkinlik Salonu’ndaki “Çocuğuma Dinini Sevdiriyorum” adlı söyleşi, ilçe sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Yazar Merve Gülcemal, çocuk yetiştirilirken dikkat edilmesi gereken hususları anlatırken, bazı davranış ve mimiklerin olumsuz sonuçlar doğuracağının ve velilerin dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi. Gülcemal, özel bir zaman beklemeksizin hayatın her anında manevi değerlerin nasıl verileceğinin yollarına da değindi. Gülcemal, kendine has üslubuyla anlattığı hikâyelerle izleyiciye keyifli anlar yaşattı.