"Kesik Hikaye" Kadına Şiddete Dikkat Çekecek

22 Kasım 2019 02:09

Sultangazi Belediyesi; kadına yönelik şiddete 'dur' demek ve farkındalık yaratmak amacı ile düzenlenen tiyatro oyununu izleyici ile buluşturuyor. "Kesik Hikaye" 25 Aralık Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde seyircisini bekliyor.

Kimi korkudan kimi de toplumsal baskılar nedeniyle susuyor! Medyaya yansıyan kadına şiddet haberleri, toplumumuzu derinden etkiliyor. Sultangazi Belediyesi, 25 Aralık Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde fiziksel ve pskolojik şiddete dikkat çeken  "Kesik Hikaye" isimli tiyatro gösterisini seyirci ile buluşturuyor.

Hakan Güneri'nin yönettiği ; Gözde Gürkan, Mesut İzgi ve Ahmet Samet Kütükçü'nün rol Aldığı Kesik Hikaye,  25 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'de Sultangazi Belediyesi İlim Yayma Cemiyeti Spor ve Konferans Salonu'nda sahnelenecektir.