Karla Mücadele Çalışmaları Başladı

İki gündür aralıklı olarak yağan kar yağışı, Sultangazi’yi beyaza bürüdü. Sabah erken saatlerde şiddetini artıran karla mücadele için Sultangazi Belediye ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı.

Ana arterler ve sokak aralarının trafiğe açık tutulması için 2 tuzlama aracı,  greyder ve  loder aracı sürekli hareket halinde. İhtiyaç halinde kullanılmak üzere iş makineleri de hazır tutuluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ile sürekli irtibat halinde olan ekiplerimiz, 3 vardiya halinde 24 saat aralıksız olarak hizmet veriyor.

Halkımızın konuyla ilgili şikayet ve önerilerini Sultangazi Belediyesi Çağrı Merkezine 444 23 32 no’lu telefonla yada cagrimerkezi@sultangazi.bel.tr internet adresine iletebilirler.