İBB ve Sultangazi Belediyesi Toplantısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve  Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Sultangazi’ye kazandırılacak proje ve yatırımları görüşmek için  biraraya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın konuğu oldu. Başkan Altunay, İBB Başkanı Uysal'ı makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti ve ilçeye yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Altunay ve Uysal daha sonra İBB ve Sultangazi Belediyesi bürokratlarının da katılımıyla toplantı yaptı.  Toplantıda Sultangazi ilçesinde hayata geçirilmesi düşünülen  proje, yatırım ve hizmetler masaya yatırıldı.

Başkan Uysal, “Kentsel Dönüşüm’de yeni bir anlayışla vatandaşımızın lehine bir sistem uygulayacağız” dedi. Ulaşım konusunda ciddi yatırımlar yaptıklarını ve ilçe gözetmeksizin İstanbul’un her yerine hizmet taşıdıklarını belirten Başkan Uysal, üst geçit, kavşak, yol düzenlemeleri, kent meydanı, zemin altı otopark gibi projelerin bir an önce hayata geçirileceğini söyledi.

Sultangazi’de taş ocakları ve kamyon trafiği problemlerinden haberdar olduğunu ve bu problemi çözmek için düşündükleri projeyi özel olarak takip ettiğini vurgulayan Başkan Uysal, “Hedefimiz az laf, çok iş. İstanbulluların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Vatandaşımız neyden mutsuzsa o sorunu çözmek en asli görevimiz” dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’da Başkan Uysal’a ziyaretleri için teşekkür ederek, “Büyükşehir belediye başkanı olduktan sonra Sultangazi’ye üçüncü kez geliyorsunuz. Bu bizi çok mutlu etti. Bu bizi sahiplendiğinizi gösteriyor. İnanıyorum ki Sultangazi’de hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarınızda çok güzel eserler ortaya koyacaksınız” diye konuştu.