Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi Perdelerini Açıyor

İBB Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, yeni sezon perdelerini açıyor. Ekim ayında Armağan Elçi, Burak Kut, Tuluyhan Uğurlu, Mümin Sarıkaya, Ufuk Yıldırım ve Berdi Ayseli sahne alacak. Kültür Merkezi'nde yetişkin ve çocuk tiyatro oyunları sergilenecek.

Esentepe Mahallesi’nde yer alan İBB Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, yeni sezonda perdelerini açıyor. Ekim ayında sevilen bir çok sanatçı Kültür Merkezi'nde sahne alacak. Kültür etkinlikleri kapsamında ayrıca yetişkin ve çocuk tiyatro oyunları da sahnelenecek.

19 Ekim saat 20:00'da Tuluyhan Uğurlu, konser verecek. Kültür Merkezi'nde yine Ekim ayında Armağan Elçi, Burak Kut, Mümin Sarıkaya, Ufuk Yıldırım ve Berdi Ayseli'de sahne alacak.

İBB Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde yetişkinlere yönelik "Karanlıkta Komedi", tiyatro oyunu sahnelenecek. Çocuklara için "Aslan Kraliçe Misler Ülkesi'nde", "Afacanın Yarış Macerası", "Kurşun Asker", "Çekirdek Aile" ve "Gökkuşağı'nın Altında" isimli tiyatro oyunları sunulacak.

Etkinlik takvimi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat internet sayfasından takip edilebilir.