Haydi Basketbol Severler, Turnuvaya!

30 Eylül 2019 08:37

Sultangazi Belediyesi, 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası düzenliyor.  Basketbol severler; yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 3 ayrı kategoride buluşuyor.

Spora ve sporcuya verdiği desteği her geçen gün artıran Sultangazi belediyesi, basketbol tutkunlarını bir araya getiriyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası'na çevre ilçelerden de katılımcılar kabul ediliyor.

11-14 yaş aralığındaki sporseverler yıldızlar, 15-18 aralığındakiler gençler ve 19 yaş üstü sporseverler de büyükler kategorisinde mücadeleye katılacak. 5-6 Ekim tarihinde Sultangazi Belediyesi Hizmet Binası yanındaki etkinlik alanında düzenlenecek olan turnuvaya katılmak için 0212 459 38 38'i arayabilirsiniz. Sporseverler için son başvuru tarihi ise 3 Ekim Perşembe...