Genç Sanatçı Tuğkan’dan Sultangazi’de Muhteşem Konser

05 Mayıs 2022 08:42

Sultangazi Belediyesi’nin Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği programda genç kuşak sanatçıların en önemlilerinden Tuğkan’ın verdiği konser muhteşem görüntülere sahne oldu. En yeni ve güzel şarkılarını seslendiren Tuğkan’a gençler, büyük bir coşkuyla eşlik etti. Eğitimden kültüre, spordan sağlığa her alanda gençlerin yanında olduklarını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, yeni konserlerin de müjdesini verdi.

Sultangaze Belediyesi, gençlere yönelik kültürel etkinliklerine Ramazan Bayramı’nda da devam etti. Genç kuşak sanatçıların beğenilen isimlerinden Tuğkan verdiği konserle, Sultangazi’de muhteşem bir atmosfer oluşturdu. Soğuk havaya rağmen binlerce gencin büyük ilgi gösterdiği konsere Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve eşi Tuba Dursun, Belediye Başkan Yardımcıları Nurcan Öztürkmen ve Fatih Sultan Mehmet Çiçek, Meclis üyeleri ve binlerce izleyici katıldı.

Konser öncesi gençleri selamlayan ve onlarla sohbet eden Başkan Dursun yaptığı konuşmada, “Rahmetiyle ve bereketiyle çok güzel bir Ramazan geçirdik. Pandemi nedeniyle iki yıl boyunca meydanlardan, bereket sofralarımızdan, ailelerimizden, arkadaşlarımızdan, eşimizden, dostumuzdan uzak kalmıştık. Bugün buradayız, hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.” dedi.

Eğitimden kültüre, spordan sanata her alanda gençlerin yanında olduklarını belirten Başkan Dursun, “Sizi seviyoruz. Sizin mutlu olduğunuz her anda bizim de mutlu olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizin bilgili, birikimli, deneyimli olarak hayata hazırlanmanız için, güzel bir hayata adım atmanız için çalışıyoruz. Yaşadığımız topraklarda, bu vatanda daha huzurlu olmanız için Sultangazi’de elimizden geleni yapıyoruz. Siz yeter ki bu alanları doldurun. Sizler bu alanları doldurduğunuz müddetçe, Sultangazi’ye olan sevginiz devam ettiği müddetçe biz de sizinle birlikte olacağız.” diye konuştu.

Sultangazi’de gençlerin beğendiği sanatçıları ağırlamaya devam edecekleri müjdesini veren Başkan Dursun, “Mayıs ve Haziran ayları içerisinde de yepyeni konserlerle sizlerle buluşacağız. Hepinizin bayramını tebrik ediyor, ailelerinize selamlarımı iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra sahne alan genç sanatçı Tuğkan ise en yeni şarkılarıyla alanı dolduran binlerce gence güzel bir konser sundu. Cep telefonlarının ışıklarını açarak Tuğkan’ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden gençler, Sultangazi’de muhteşem bir atmosfer oluşturdu.