Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı

“Çanakkale Zaferi’nin  96. Yıl Dönümü ve Şehitler Günü”nde, işgal kuvvetlerine geçit vermeyen kahramanlarımızı birkez daha saygıyla anıyoruz. Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Kaşgarlı Mahmut Lisesi’nde düzenlenecek programda Sultangazililer; “Çanakkale Geçilmez” diyen şehitlerimiz için yeniden tek yürek olacak.

Tarihin zorlu sınavlarından geçerek bugünlere ulaşan ulus olarak; yokluklar içindeyken bile 'Çanakkale geçilmez' dedirten sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız.

Türk ve dünya tarihinin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi'nin 96. Yıldönümünü nedeniyle Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Kaşgarlı Mahmut Lisesi’nde düzenlenecek programda şehitlerimizi birkez daha saygıyla anacağız. Tüm halkımıza açık olan etkinlik programı ise şöyle:

ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI

TARİH : 18 MART 2011 CUMA