Birbirinden Eğlenceli Tiyatrolarla Sultangazi’de Bu Tatil Çok Güzel Geçecek!

15 Kasım 2021 01:00

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci dönem ara tatili bugün başladı. Sultangazi Belediyesi, birbirinden eğlenceli tiyatro oyunlarıyla ara tatili öğrenciler ve aileleri için bir şenliğe dönüştürmeyi planlıyor.

Sultangazi Belediyesi, çocuklar ve gençlerle çok sevilen etkinliklerde buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar Bayram Şenliği, Yaz Yüzme Havuzları, Çocuk Festivali, Bilal Sonses Konseri, Sultanşehir Gençlik FEST ve Ekin Uzunlar Konseri gibi etkinliklerle ilçenin çocuklarına ve gençlerine adeta mutluluk dağıtan belediye, bu haftaki ara tatili de boş geçmiyor.

Sultangazi, Rengârenk Çocuk Tiyatrolarıyla Şenleniyor!

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü başlayıp 19 Kasım 2021 Cuma günü sona erecek. Sultangazi Belediyesi, çocukların çok seveceği tiyatro oyunlarıyla, tatili gerçek bir şenliğe çevirmeyi amaçlıyor.

Sultangazi Belediyesi’nin çocuklarla buluşturacağı tiyatro oyunları, saat 11.00 ve 15.00’te olmak üzere iki seans halinde düzenlenecek. Oyunların tarihleriyse şöyle sıralanıyor:

15 Kasım Pazartesi: Maysa ve Bulut

16 Kasım Salı: Kaptan Pengu

17 Kasım Çarşamba: Sokak Dostları Müzikali

18 Kasım Perşembe: Kahramanlar Köyü

19 Kasım Cuma: İnteraktif Şov

Ünlü Oyuncular Sultangazi’de Sahne Alıyor

Sultangazi Belediyesi, yetişkin tiyatro severleri de unutmayarak onlara yönelik eğlenceli bir tiyatro oyununu sahneye taşıyor. Kahkahaların hiç kesilmeyeceği keyifli bir aile komedisi olan “Tam Oldu Derken” oyunu da, 18 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da tiyatro severlerle buluşacak.

Sultangazi Belediyesi’nin internet sitesinden kayıt imkanı

Sultangazi Belediyesi’nin ara tatilde çocuklar ve vatandaşlarla buluşturacağı tüm oyunlar, Cebeci Mh. Çanakkale Şehitleri Cd. 2542 Sk. No: 1 (Sabri Ülker İmam Hatip Lisesi Yanı) adresindeki Sultangazi Belediyesi Etkinlik Salonu’nda sahne alacak. Vatandaşlar, katılımın ücretsiz olduğu oyunlara, kultursanat.sultangazi.bel.tr adresi üzerinden kayıt olabiliyor.