Başkan Dursun Radyocularla Buluştu

17 Şubat 2020 06:49

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ulusal yayın yapan radyo programcılarıyla kahvaltı programında buluştu. Başkan Dursun, toplumsal olaylarda gösterdikleri hassasiyet ve  duyarlılık nedeniyle radyoculara teşekkürlerini iletti.

Sultangazi Belediyesi, "13 Şubat Dünya Radyo Günü" kapsamında, ulusal düzeyde yayın yapan radyo programcılarını ağırladı. Dinleyicisini bilgilendiren, eğlendiren ve kimi zaman da hüzünlendiren birbirinden kıymetli radyocular, kahvaltı programında bir araya geldi. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, misafirleriyle bol bol sohbet etti. Radyo programcılarıyla sektöre dair değerlendirmeler yapan Başkan Dursun, Sultangazi'de yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Radyonun nesilden nesile süregelen bir alışkanlık olduğunu belirten Belediye Başkanı Dursun; "Radyo, teknolojinin gelişmesine rağmen dünyada en yaygın olarak kullanılan kitle iletişim aracı olma özelliğini sürdürmektedir" diye konuştu.

Başkan Dursun, radyonun toplumsal olaylara yön veren bir kitle iletişim aracı olduğunun altını çizdi ; "Radyo, eğlence aracı olmasının yanı sıra son derece kuvvetli bir bilgi kaynağıdır. Hızlı, etkili ve güvenilir bilginin adresi olan radyolara ses veren siz değerli dostlarımıza toplumsal olaylarda gösterdiğiniz duruş ve duyarlılık için teşekkür ediyoruz" dedi.

Programa katılan radyocular tek tek duygu ve düşüncelerini ifade ederek Sultangazi'de olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Ayrıca ilçede yapılan proje ve çalışmaları da takip ettiklerini vurgulayan radyo programcıları, Sultangazi'nin her geçen gün daha da geliştiğini ve kısa sürede örnek bir şehir haline geldiğini belirtti.