Başkan Dursun’dan İstanbul Emniyet Müdürüne Ziyaret

30 Ekim 2020 01:14

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Dursun, Emniyet Müdürü Aktaş ile birlikte daha güvenli bir Sultangazi için bilgi alış-verişinde bulundu.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Haziran ayında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Zafer Aktaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Dursun ve Zafer Aktaş, Sultangazi’nin daha huzurlu ve güvenli olması için neler yapılması gerektiği konusunda istişarelerde bulundu.

Başkan Dursun, ”İstanbul’un huzur ve güvenini tesis eden, gece ve gündüz demeden her türlü şartlarda en üst düzeyde çalışan emniyet teşkilatımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bugün burada kıymetli Emniyet Müdürümüz Zafer Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sultangazi’nin huzuru ve güvenliği için de Emniyet Müdürümüzle neler yapabiliriz onu konuştuk” dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.