Başkan Altunay'ın, Tıp Bayramı Mesajı

“İnsana yapılan en büyük yatırım, şüphesiz hayatı daha yaşanılabilir kılmak için yapılan sağlık yatırımlarıdır. Bu alanda yapılan yatırımlar, tarihi birer miras olarak gelecek nesillere de aktarılmaktadır.

Bu mirasta hiç şüphe yok ki en büyük emek; geceli gündüzlü çalışan sağlık personelimize aittir. Bu anlamda hayatımızın can damarları olan Türk Hekimlerinin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış aksine artarak, Türkiye'nin içinde bulunduğu her şartta devam etmiştir. Hiç şüphesiz hekimlerimizin gerçekleştirmiş oldukları bu onurlu çalışmalara insanlık her zaman minnettar olacaktır.

Bu kutsal görevde hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımızın '14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Cahit ALTUNAY
Belediye Başkanı