Bakan Soylu Sultangazi’de Sahur Programına Konuk Oldu

17 Nisan 2023 11:04

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sultangazi Erzurumlular Derneği’nin Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanı’nda düzenlediği sahur programına katıldı.  İlçe sakinleriyle birlikte sahur yapan Bakan Soylu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bakan Soylu; “Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede sadece baraj yapmadı, yol yapmadı. Bu ülkede on yıllarca, özgüveni içimizden almaya çalışanlara karşı, bu ülkenin yitiklerini bu ülkeyle buluşturdu.” diye konuştu.

Sultangazi Erzurumlular Derneği, Ramazan’ın bitmesine sayılı günler kala İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanı’nda bir sahur programı düzenledi. İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yasin Kul ve kalabalık bir misafir topluluğu katıldı.

Etkinlik alanına yerli ve milli aracımız TOGG ile gelen Bakan Soylu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşların fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Bakan Soylu, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

“Türkiye Yüzyılına Hazırız”

Programda konuşan Bakan Soylu seçim konusuna değindi. 14 Mayısın kritik bir tarih olduğunun altını çizen Bakan Soylu; “Tam yirmi yıldır Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan yapılamaz denilen her şeyi yapmış, milletimizle beraber hem milletimizi mahcup etmeden, hem de milletimizle dünyaya mahcup olmadan bir büyük yolculuğu gerçekleştirmiştir. Şimdi başka bir imza atma zamanıdır. Bir üst lige Türkiye'yi çıkarma zamanıdır. Türkiye Yüzyılı’nı başlatmanın zamanıdır” diye konuştu.

“Yapacak çok işimiz var”

Bakan Soylu sözlerine şöyle devam etti: “Recep Tayyip Erdoğan sadece bu ülkede baraj yapmadı yol yapmadı. Bu ülkede on yıllarca özgüveni içimizden almaya çalışanlara karşı bu ülkenin yitiklerini bu ülkeyle beraber buluşturdu. Bu milletin yitiklerini bu milletle beraber buluşturdu ve büyük devrimler büyük değişimler meydana getirdi. Orası Ayasofya’ydı. Allah’a şükürler olsun. Daha önümüzde büyük yolculuklar var. Daha 3 tane koyunu gidemeyenler bu ülkenin karşı karşıya kaldığı bu büyük meselelerin altında ezilip giderler. Türkiye sadece kendi iddialarının ülkesi değildir. Türkiye aleme nizam vermek üzere kendiyle beraber ahitleşmiş bir ülkenin ve büyük bir millet adıdır. Yapacak çok işimiz var. Altyapımızı oluşturduk. Özgüvenimizi yerine getirdik. Şimdi Türkiye yüz yılını başlatma zamanıdır. Bu da sizlerin ortaya koyacağı iradeyle mümkündür.”

Daha Güçlü Bir Türkiye

Bakan Soylu’ya katılımlarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Sayın Bakanımız bizleri yalnız bırakmayarak burada sahur soframıza konuk oldu. Komşularımızla birlikte hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birliğe beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile önümüzdeki seçimlerden daha güçlenerek çıkacağına inancımız tamdır.” dedi.