Açık alanda İnternet Keyfi

12 Nisan 2019 09:25

Sultangazi Belediyesi, ücretsiz kablosuz internet hizmet kapsamını genişletti. İlk etapta Sultangazi Şehir Ormanlar ve belediye hizmet binalarında sunulan ücretsiz internet hizmeti, 26 noktaya çıkarıldı.

Sultangazi Belediyesi, Sultangazililerin ve ilçeye gelen misafirlerin güvenli ve erişilebilir telekomünikasyon hizmetleri verilmesi amacıyla ücretsiz kablosuz internet hizmet (wi-fi) kapsamını genişletti. İlk etapta Sultangazi Şehir Ormanları ve belediye hizmet binalarında sunulan ücretsiz internet hizmete 26 noktaya çıkarıldı

Özellikle park ve yeşil alanlarda ilgi odağı olan bu uygulama sayesinde Sultangazililer, sadece ev ve işyerinde değil açık havada da internetle buluştu. Kablosuz olarak paylaşıma açılan internet ağına, dizüstü bilgisayardan veya cep telefonundan bağlanılabiliyor.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun,  yaptığı değerlendirmede, teknolojinin tüm imkanlarını Sultangazi halkının hizmetine sunacaklarını belirterek, "Özellikle gençlerimiz ücretsiz internet hizmetinin kapsamının genişletilmesini istedi. Biz de gerekli kurumlarla irtibata geçerek teknik konuları görüştük.Amacımız Sultangazi'ye yakışır hizmetleri halkımızla buluşturmak." ifadelerini kullandı.

Ücretsiz kablosuz internet hizmeti verilen yerler şunlar:

1. Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanı
2. Sultangazi Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı