5. Geleneksel Siirt Tanıtım Günleri

Yenikapı’da “5. Geleneksel Siirt Tanıtım Günleri” düzenlendi. Siirt tanıtım günlerine, Siirt ve İstanbul’un dört bir yanından gelen ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte Sultangazi Belediyesi de açtığı stantta ilçenin turizm ve kültürel değerleri ile Sultangazi'ye yönelik yapılan çalışmaları tanıttı.

Siirt Vakfı tarafından Yenikapı’da “5. Geleneksel Siirt Tanıtım Günleri” düzenledi. Sultangazi Belediyesi de açtığı stantta ilçenin turizm ve kültürel değerleri ile Sultangazi'ye yönelik yapılan çalışmaları tanıttı.

Tanıtım günlerinde Siirt’in doğa, inanç, kültür, el sanatları ve marka ürünleri tanıtıldı. 3 dilde tasavvuf müziği dinletisinin sunulduğu tanıtım günlerinde sürpriz aktiviteler de gerçekleştirildi.

Sultangazi Belediyesi Siirt Tanıtım Günlerinde

Sultangazi Belediyesi de açtığı stantta ilçenin turizm ve kültürel değerleri ile Sultangazi'ye yönelik yapılan çalışmaları tanıttı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Anadolumuzun yerel değerlerini ne kadar tanıtır, yeni nesillere ne kadar öğretirsek o kadar küresel değerler üretebiliriz. Bu tür etkinlikler, geleneği canlı tutmanın vesilesidir. Sultangazi Belediyesi olarak Yenikapı'da açtığımız stantta Siirtli hemşehrilerimizi yalnız bırakmadık. Bu stantlarda ilçemizin tanıtımını yaparken, Sultangazi Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar hakkında da bilgi veriyoruz” dedi.