Eğitim

SULTANGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ / SAĞLIK BİLİMLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Kendi özkaynaklarımızla İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu’nu inşa ediyoruz. Başbakan Yardımcısı Sayın Hakan Çavuşoğlu’nun katılımıyla Uğur Mumcu Mahallesi’nde temelini attığımız ve 52 bin m2 inşaat alanına sahip olan proje, iki üniversiteyi tek bir çatı altında topluyor. Binada; amfi salonları, derslikler, mesleki uygulama alanları ile konferans salonları yer alacak.
Proje Galerisi