Sultanşehrin Yetenekli Çocukları Bu Yarışmada Buluşuyor

12 Nisan 2021 05:26

Sultanşehrin Yetenekli Çocukları Bu Yarışmada Buluşuyor

‘’Şifa Ramazan’da, Komşuluk Sultangazi’de’’ diyerek çocuklarımızı resim yarışmamıza davet ediyoruz. Yarışmamızın ana teması ve en önemli başvuru şartı, ‘’Sultangazi’de Ramazan Ayı ve Komşuluğun Önemini” yansıtabilmektir. Bu doğrultuda çocuklarımızdan ilgili temaya yönelik resimler çizmesini bekliyoruz.

Resim yarışması Facebook sayfamız üzerinden gerçekleşecek olup yapılan resimler Facebook sayfamızdaki ilgili gönderinin altına yorum olarak yüklenecektir. Belediyemiz tarafından en çok beğenilen resimler Ramazan Ayı’nda ilçemizin sokaklarına asılacaktır.

En güzel resmi çizen çocuklarımıza ise ‘’Boyama Seti ve Akıllı Bileklik” hediye edilecektir.

Yarışmaya son katılım tarihi 16 Nisan’dır.