KADIN SPOR

13 Ekim 2021 08:19

KENDİNE DEĞER VER HAYATINDA SPORA YER VER!

‘’Kadınlarımızın dünyayla rekabette hep üst sıralarda olmaları için çalışıyoruz.’’

Sultangazi Belediyesi’nin ücretsiz olarak sunduğu kadın sporlarına aktif katılım gösteren kadınlar, sağlıklı yaşam ve zindelik amacıyla bir araya geliyor.

‘’Kendine değer ver hayatında spora yer ver!’’ sloganıyla yola çıkan Sultangazi Belediyesi kadınları spor merkezlerinde buluşturuyor. 10 ayrı belediye hizmet binasında oluşan kadın spor merkezleri, kadınlara fitness, pilates, zumba, step aerobik gibi birçok alanda spor imkânı sunuyor.
Salonlarımızda; haftanın 3 günü (pazartesi, salı, perşembe günleri) ya da haftanın 2 günü (çarşamba, cuma günleri) olarak, 5 seanstan hizmet verilmektedir.
Her seans 1 saatten oluşmaktadır. Seans aralarında temizlik ve havalandırma için 30 dakika verilmiştir.
Her seansa en az 15 en fazla 35 kişi alınmaktadır.

Hafta içi her gün 09:00-17:00 saatleri arasında hizmet veren merkezlerde kadınlar, uzman hocalar eşliğinde spor yapma imkânı bulmanın yanı sıra evlerine yakın noktalarda spor yapmanın keyfini çıkarıyor.

KADIN SPOR MERKEZLERİMİZ;

Sultançifliği Hizmet Tesisi Spor Salonu