Tamamlanan Projeler

SULTANGAZİ İLÇE SAĞLIK MERKEZİ

Uğur Mumcu Mahallesi’nde inşa edilen İlçe Sağlık Merkezi 8 bin 200 m2 toplam inşaat alanına sahip. Sağlık Merkezi içinde Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, Toplum Sağlığı Merkezi, Anne Çocuk Sağlığı, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü bulunuyor.

Sultangazi’nin her yerinde yükselen yatırımlar ilçenin çehresini değiştiriyor. Afet riski taşıması nedeniyle yıkılan Lütfiye Burat Hastanesi’nin yerine İl Özel İdaresi tarafından İlçe Sağlık Merkezi yapıldı. Uğur Mumcu Mahallesi’nde inşa edilen Sultangazi Sağlık Merkezi’nde Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, Toplum Sağlığı Merkezi, Anne Çocuk Sağlığı, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü bulunuyor.

Toplam inşaat alanı 8 bin 200 m2 olan merkez; bodrum, zemin ve 4 kattan oluşuyor. Sağlık Merkezi’nde hasta muayene odalarının yanı sıra röntgen odaları, laboratuarlar, kütüphane ile bilgilendirme çalışmaları için konferans salonu da bulunuyor.