Tamamlanan Projeler

SULTANGAZİ BELEDİYESİ HİZMET TESİSLERİ

Sultangazi Belediye Hizmet Tesisleri; Belediye Hizmet Binası, Nikah ve Düğün Sarayı, Alış-Veriş Merkezi, Zemin Altı Otopark ve Meydan olmak üzere planlandı. Yapımı Sultangazi Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla tamamlanan Hizmet Tesisleri 5 bölümden oluşuyor.

BELEDİYE HİZMET BİNASI

11 bin 550 m2 inşaat alanına sahip Hizmet Binası, iş verimini arttıracak mimariyle tasarlandı. Sultangazi Belediyesi Hizmet Binasında tüm birimler hizmet içeriklerine göre konumlandırıldı. Vatandaşların yoğun olarak başvurduğu “Halkla İlişkiler Müdürlüğü” talep ve sorunlar anında kabul edilebilecek ve ilgili birimlere iletebilecek şekilde düzenlendi.

NİKAH VE DÜĞÜN SARAYI

Sultangazi Belediyesi ilçenin modern bir kent olması için büyük çaba göstererek, ilçedeki önemli bir eksikliği giderdi. Sultangazi Belediyesi Hizmet Tesisleri içerisinde dünya evine girmeye hazırlanan çiftler için çok özel bir nikah sarayı inşa edildi. 8.016 metrekare inşaat alanı üzerine kurulan Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı, modern mimari tarzıyla çok özel bir atmosfer sunuyor. 1200 kişilik düğün salonu ve 3 ayrı nikah salonu ile evlenecek çiftlere ve ailelerine kaliteli hizmet veriyor.

İDARİ BİNA

Sultangazi Belediye Meclisi’nin yer aldığı idari bina, 5.884 m2 inşat alanına sahip. İdari binada ayrıca   siyasi parti grup odaları ile sergi alanı yer alıyor.

MEYDAN VE SOSYAL DONATI ALANI

Sultangazi Belediye Hizmet Tesisleri bünyesinde yapımı tamamlanan meydan düzenlemesi ile yoğun şehir hayatından bunalan Sultangazililerin soluk alabilecekleri alan oluşturuldu. 13.693 m2 alana sahip meydanın etrafında gezinti alanlarının da yer aldığı bir yaşam merkezi kuruldu.

ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE MERKEZİ

Yeni ilçe olan Sultangazi, ilk alışveriş merkezine kavuştu. Belediye Hizmet Tesisleri alt katında yer alan ve bünyesinde birçok markayı ve hizmeti barındıran alış-veriş Merkezi 18.000 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Hizmet Tesisleri bünyesinde ayrıca 1200 araç kapasiteli zemin altı kapalı otopark bulunuyor.

Proje Galerisi