Tamamlanan Projeler

HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİ

İnsan hayatının çok özel bir dönemi olan yaşlılık, her insan için değişik mana ve öneme sahip. Yaşlılarımız geleceğimizin aynasıdır. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan değerli varlıklarımız.

Sultangazi Belediyesi yaşlılarımızı unutmadı. İhtiyaç sahibi, bakıma muhtaç ya da hayatta kimsesi olmayan yaşlılarımıza sıcak bir yuva kurdu. 75. Yıl Mahallesi’nde 8.386 m2 inşaat alanına sahip Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde hizmete başladı. Arsa üretimini Sultangazi Belediyesi’nin üstlendiği merkezde, 68 adet oda ile atölye, spor salonu ve aktivite odaları yer alıyor.