Sultangazi’de, Alişan Kapaklıkaya ile Ailede Huzur Sohbetleri

03 Nisan 2024 16:16

Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, Sultangazi Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçedeki vatandaşlarla bir araya geldi. Alişan Kapaklıkaya, sıcacık sohbetiyle ilçe sakinlerine keyifli bir akşam yaşattı.

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sevilen isimleri ağırlamaya devam ediyor. Bu kez Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, Ailede Huzur Sohbetleri kapsamında Sultangazi sakinleriyle bir araya geldi.

Alişan Kapaklıkaya, aile içerisindeki bireylerin nasıl sağlıklı bir iletişim kurması gerektiğini kendine has üslubuyla anlattı. Anne ve babaların öncelikle çocuklarına karşı sevgiyle yaklaşması gerektiğini belirtirken yaşamın içinden hikâye ve örneklerle çocuklara nasıl davranılması gerektiğini de söyledi. Ramazan ve orucun önemine değinen Alişan Kapaklıkaya, orucun bedeni tamir eden bir usta olduğunu belirtti.

Motivasyonu artırmak için planlı ve düzenli olmanın da altını çizen Alişan Kapaklıkaya, “Çocukların kendilerini keşfetmelerini istiyorsanız onları zorluklarla karşılaştırın” dedi. Alişan Kapaklıkaya, bu güzel akşam için de Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’a teşekkür etti.