Başkan Altunay'ın Regaip Kandili Mesajı

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç ayların başladığının habercisi Regaib Kandilini bir kez daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Regaib Kandili her türlü arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı, iyiye, doğruya, güzele, faydalı olana yöneltmek, bütün işlerimizi Cenab-ı Hakk’ın rızasına uygun hâle getirme çabasıdır. Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine daha fazla gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, âlem-i İslâm’ın mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyorum. Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizden başlayarak dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını, Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Cahit ALTUNAY / Belediye Başkanı