Devam Eden Projeler

Kapalı Yüzme Havuzu Projesi

Sultangazi 75. Yıl Mahallesi’ne Kapalı Yüzme Havuzu yapım çalışmalarına başlandı. İnşaat çalışmaları 4 bin 653 m2 alan üzerinde başlayan proje kapsamında kapalı yüzme havuzunun yanı sıra fitness salonları, pilates salonu ile otopark bulunuyor.

Sultangazi Belediyesi’nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yürüttüğü girişimler sonucunda 75. Yıl Mahallesi’ne Kapalı Yüzme Havuzu yapımına başlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yüzme havuzu  4 bin 653 m2 alan üzerinde yükseliyor.

Toplam inşaat alanı 9 bin 317 m2 olan projede ayrıca bay ve bayan fitness salonları ile pilates salonu  yer alıyor. Açık ve kapalı otoparkın da yer aldığı projenin inşaat çalışması hızla devam ediyor.

Proje Galerisi