Devam Eden Projeler

600 Yataklı Devlet Hastanesi

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye’nin sayılı “Akıllı Hastane”lerinden birisinin yapımına Sultangazi’de başlandı. Sultangazi Belediyesi’nin yaptığı imar uygulamalarıyla sağlanan arazi üzerinde yükselecek olan hastane, 200’ü kadın doğum olmak üzere toplam 600 yataklı olarak hizmet verecek.

Sağlık Bakanlığı tarafından Sultangazi’ye 600 yataklı Devlet Hastanesi yapımına başlandı. Uğur Mumcu Mahallesi’nde  toplam 46 bin 500 m2’lik alan üzerinde inşa edilecek “Akıllı Hastane” teknolojinin tüm imkanları kullanılarak yaptırılıyor.

Arazisi Sultangazi Belediyesi’nin yaptığı imar uygulamaları ve çalışmalarıyla sağlanan hastane 160 bin m2 inşaat alanından oluşuyor. 200’ü kadın doğum olmak üzere toplam 600 yataklı Devlet Hastanesi’nin 20 ay içerisinde yapımının tamamlanması bekleniyor.

Proje Galerisi