Engelliler Koordinasyon Merkezi
10.02.2012
3115 Kez Okundu
Sultangazi Engelliler Koordinasyon Merkezi Dur Durak Bilmeden Çalışıyor...

Sultangazi Engelliler Komisyonu ilçede aktif çalışırken, işbirliği noktasında İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü'nde de ziyarette bulunuldu.

Komisyon üyeleri Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir’i makamında ziyaret etti.

Sultangazi Engelliler Komisyonu Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Özürlüler komisyonu başkanı Oya Özdemir, komisyon üyesi ve Sultangazi meclis üyesi Ayten Zontul, komisyon üyeleri Ayzel Güzenge, Aysel Güler ve komisyon üyesi medya tanıtım birim başkanı Nail Demirde hazır bulundu.  Ziyaret esnasında özürlülerin okullardaki sıkıntıları ve yapabilecekler konuşuldu. Komisyonun Sultangazi'de ki bütün okulları gezerek sorunları rapor haline getirip, belediye ve mil?li eğitim müdürlüğüne sunarak sorunların giderilmesine yardımcı olacakları ifade edildi.

Ev ziyaretleri devam ediyor
Sultangazi Engelliler Komisyonu hergün düzenli olarak özürlüleri evinde  ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm bulmaya çalışıyor.